Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:40

20
فروردین
كيك انجير

كيك انجير

طرز تهیه كيك انجير

 كیك انجیر

 

 

 

مواد لازم برای 12 نفر:

 

تخم مرغ.............................................................. 3 عدد

شكر.................................................................. 100 گرم

وانیل .....................................................................یك چهارم قاشق چای‌خوری

آرد.................................................................... 150 گرم

نمك ......................................................................اندكی

كره نرم............................................................. 100 گرم

پوست لیموی رنده شده........................................... 1 قاشق چای‌خوری

مخلوطی از ادویه‌ها شامل (دارچین، هل، میخك)......... یك دوم قاشق چای‌خوری

پودر كاسترد........................................................... 3 قاشق غذاخوری

بادام آسیاب شده.................................................... 100 گرم

انجیر خشك ...........................................................200 گرم

 

 

روش تهیه:

 

تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید و به تدریج شكر را بیفزائید تا شكر كاملا حل شده و رنگ تخم‌مرغ‌ها روشن و مایه غلیظ شود. سپس وانیل، نمك و آرد را اضافه و مخلوط كنید. آنگاه كره را بیفزائید و به هم‌زدن مواد ادامه دهید. حالا پوست لیمو، ادویه‌ها، پودر كاسترد و بادام را نیز اضافه كنید. در آخر انجیر را كه شسته و خشك كرده‌اید، خرد كنید و به مایه افزوده و مخلوط كنید. مایه را در قالبی كمربندی به قطر 24 سانتی‌متر كه چرب كرده‌اید، بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت تقریبی 35 دقیقه بپزید. پس از كمی خنك شدن از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملا خنك شود. اكنون كیك را روی دیس زیبایی قرار دهید و روی آن مقداری پودر شكر بپاشید و با برش‌هایی از انجیر تازه و مقداری بادام هندی تزئین كنید.

 

 

 

نكته تغذیه‌ای: انجیر حاوی آهن گیاهی است و برای افراد دچار كم خونی مفید است و همچنین میوه‌ای است كه از یبوست پیشگیری می‌كند.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك انجير تعداد بازديد: 745 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز