كیك انجیر
مواد لازم برای 12 نفر:
تخم مرغ.............................................................. 3 عدد
شكر.................................................................. 100 گرم
وانیل .....................................................................یك چهارم قاشق چایخوری
آرد.................................................................... 150 گرم
نمك ......................................................................اندكی
كره نرم............................................................. 100 گرم
پوست لیموی رنده شده........................................... 1 قاشق چایخوری
مخلوطی از ادویهها شامل (دارچین، هل، میخك)......... یك دوم قاشق چایخوری
پودر كاسترد........................................................... 3 قاشق غذاخوری
بادام آسیاب شده.................................................... 100 گرم
انجیر خشك ...........................................................200 گرم
روش تهیه:
تخممرغها را با همزن برقی بزنید و به تدریج شكر را بیفزائید تا شكر كاملا حل شده و رنگ تخممرغها روشن و مایه غلیظ شود. سپس وانیل، نمك و آرد را اضافه و مخلوط كنید. آنگاه كره را بیفزائید و به همزدن مواد ادامه دهید. حالا پوست لیمو، ادویهها، پودر كاسترد و بادام را نیز اضافه كنید. در آخر انجیر را كه شسته و خشك كردهاید، خرد كنید و به مایه افزوده و مخلوط كنید. مایه را در قالبی كمربندی به قطر 24 سانتیمتر كه چرب كردهاید، بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 35 دقیقه بپزید. پس از كمی خنك شدن از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملا خنك شود. اكنون كیك را روی دیس زیبایی قرار دهید و روی آن مقداری پودر شكر بپاشید و با برشهایی از انجیر تازه و مقداری بادام هندی تزئین كنید.
نكته تغذیهای: انجیر حاوی آهن گیاهی است و برای افراد دچار كم خونی مفید است و همچنین میوهای است كه از یبوست پیشگیری میكند.