شکلات مغزدار پرتقالی و توت فرنگی
مواد لازم:
مارسیپان........................................500 گرم
اسانس پرتقال و توت فرنگی .............چند قطره
مربای پوست پرتقال و توت فرنگی.......150 گرم
شکلات سیاه برای روکش ..............به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه مارسیپان:
مغز بادام ......................................200 گرم
پودر شكر ....................................300 گرم
گلاب ..........................................مقداری
خمیر مارسیپان را با اسانس و مربای پوست پرتقال یا توت فرنگی مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید. اگر خمیر شل شد، مقداری پودر شکر به آن بیفزایید و اگر سفت شد، مقداری گلاب یا شهد به آن اضافه نمایید. خمیر مارسیپان را با وردنه باز کنید و با قالبهای دلخواه قالب بزنید و روی آن را با شکلات ماکات کنید.
برای تهیه مارسیپان بادام را آسیاب و با پودر قند و گلاب مخلوط كنید تا خمیر شود.
یادآوری1: در صورت تمایل میتوانید نصف خمیر را با اسانس و مربای توت فرنگی و نیمی دیگر را با اسانس و مربای پرتقال آماده سازید.
یادآوری2: ماكات كردن شكلات به معنی پوشاندن آن با شكلات است.