شيرينی سوئيسی
مواد لازم:
روغن یا كره.......................400 گرم
پودر شكر...........................250 گرم
تخم مرغ..............................2 عدد
دارچین ..............................15 گرم
شیر خشك .......................10 گرم
كاكائو ................................20 گرم
وانیل و نمك ........................به میزان لازم
آرد......................................750 گرم
شكلات سیاه برای تزئین........به میزان لازم
روغن یا كره را با پودر شكر خوب بزنید تا مثل كرم شود. سپس تخم مرغها را بیفزایید. آنگاه بقیه مواد را یكی یكی اضافه كنید و در آخر آرد را به آن بیفزایید. خمیر را به مدت یكساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از این مدت، از یخچال بیرون آورید و با وردنه باز كنید و با قالبهای دلخواه روی آن قالب بزنید و برای 15 دقیقه داخل فر گرمشده با دمای
180 درجه سانتیگراد بگذارید. بعد از پختن، روی آن را با شكلات تزئین نمایید.