Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:21

19
فروردین
شيرينی سوئيسی

شيرينی سوئيسی

طرز تهیه شيرينی سوئيسی

شيرينی سوئيسی

 

 

مواد لازم:

 

روغن یا كره.......................400 گرم

پودر شكر...........................250 گرم

تخم مرغ..............................2 عدد

دارچین ..............................15 گرم

شیر خشك  .......................10 گرم

كاكائو  ................................20 گرم

وانیل و نمك ........................به میزان لازم

آرد......................................750 گرم

شكلات سیاه برای تزئین........به میزان لازم

 

روغن یا كره را با پودر شكر خوب بزنید تا مثل كرم شود. سپس تخم مرغ‌ها را بیفزایید. آنگاه بقیه مواد را یكی یكی اضافه كنید و در آخر آرد را به آن بیفزایید. خمیر را به مدت یكساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از این مدت، از یخچال بیرون آورید و با وردنه باز كنید و با قالب‌های دلخواه روی آن قالب بزنید و برای 15 دقیقه داخل فر گرم‌شده با  دمای

180 درجه سانتیگراد بگذارید. بعد از پختن، روی آن را با شكلات تزئین نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی سوئيسی تعداد بازديد: 602 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز