آجیل شیرین
مواد لازم:
مغز پسته................100 گرم
مغز گردو ................100 گرم
مغز بادام................100 گرم
مغز فندق ..............100 گرم
مغز بادام هندی.......100 گرم
شکر ....................300 گرم
آب........................150 میلیلیتر
ابتدا مغزها را با هم مخلوط کنید. شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید. همین كه شربت غلیظ شد، مغزها را بیفزایید و داخل صافی بریزید. اكنون مغزها را داخل سینی و روی کاغذ روغنی ریخته و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا مغزها طلایی رنگ شود.