گلدان کیک بهاری (پاند كيك پرتقالی با مرنگ)
مواد لازم:
تخم مرغ..................................................3 عدد
شكر.......................................................1 لیوان
وانیل......................................................یكچهارم قاشق چایخوری
روغن مایع.............................................. یكسوم لیوان
پوست پرتقال رندهشده ...........................1 قاشق چایخوری
آب پرتقال..............................................سهچهارم لیوان
آرد .....................................................2 لیوان سرخالی
بیكینگ پودر .........................................2 قاشق چایخوری
نمك ..................................................یكهشتم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزئین:
خمیر فوندانت.......................................200 گرم
رنگ خوراکی قرمز، زرد و سبز .................به میزان لازم
مرنگ................................................چند عدد برای سطح کیک
اسنک (چوبشور) مغزدار......................به میزان لازم
آیسینگ پرتقال یا مارمالاد پرتقال.............به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه مرنگ:
سفیده تخم مرغ .............................2 عدد
پودر قند .......................................یكدوم پیمانه
مواد لازم برای تهیه آیسینگ:
آب پرتقال .................................250 میلیلیتر
پودر قند ...................................120 گرم
پوست پرتقال رنده شده ................1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت .............................1 قاشق سوپخوری
تخم مرغها را همراه با شكر و وانیل به مدت 10 دقیقه با همزن بزنید تا كاملا سفید شود. آنگاه روغن را بیفزایید. سپس پوست پرتقال رندهشده و آب پرتقال را اضافه نمایید. پس از آنكه مخلوط شد، آرد، بیكینگپودر و نمك را با هم تركیب نموده، سه بار الك كنید و كمكم به مواد بیفزایید. حالا آهسته آن را هم بزنید. مایع را داخل قالبی كه از قبل چرب شده و كاغذ روغنی انداختهاید و مجددا چرب شده، بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر گرمشده با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد قرار دهید.
آیسینگ روی كیك:
آب پرتقال را با پودر قند، پوست پرتقال رندهشده و نشاسته ذرت تركیب كنید و روی حرارت قرار دهید تا به غلظت فرنی برسد. پس از پخت و سرد شدن كیك، روی آن بریزید.
نحوه تزئین:
پس از آنکه کیک کاملا سرد شد، سطح کیک را با آیسینگ پوشانده و تمام اطراف کیک را با چوب شور بپوشانید. سپس مرنگهایی را که از قبل آماده نمودهاید، روی سطح کیک بهصورت خردشده بریزید.
خمیر فوندانت را باز كنید. برای درست كردن گلها و برگها یك تكه از خمیر بردارید و با رنگ مورد نظر رنگ نمایید و با قالبهای ستاره و گل برش بزنید. سپس سیم فلزی را از وسط گلها عبور دهید و در کیک فرو کنید. تمام گلها را به همین صورت آماده نمایید.
روش تهیه مرنگ:
سفیدهها را با همزن کاملا بزنید تا فرم بگیرند. سپس پودر قند را به آن بیفزایید تا کاملا فرم بگیرد. آنگاه در سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید، بریزید و در فر گرمشده با حرارت 120 درجه سانتیگراد بهمدت 1 ساعت بپزید.
یادآوری: خمیر فوندانت در فروشگاههای لوازم قنادی به فروش میرسد.