كيك تر با تزئين گلهای رُز
مواد لازم:
تخممرغ......................................5 عدد
شكر ریز.....................................100 گرم
پوست پرتقال رندهكرده ................یك قاشق چایخوری
آب پرتقال...................................دو قاشق سوپخوری
آرد............................................120 گرم
بیكینگ پودر ...............................یكچهارم قاشق چایخوری
كره ذوب كرده..............................50 گرم
خامه فرمگرفته...........................به میزان لازم
شكلات چیپسی........................70 گرم
گلهای رُز مینیاتوری..................به میزان لازم
سفیدههای تخممرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه شكر را كمكم بیفزایید و همچنان زدن سفیدههای تخممرغ را ادامه دهید. سپس زردههای تخممرغ را یكییكی درون سفیده فرم گرفته بریزید. پس از آن پوست پرتقال و آب پرتقال را بیفزایید. حالا آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط و الك كنید و آن را به مایه قبلی اضافه نمایید و همه مواد را به كمك لیسك، به آرامی مخلوط سازید و كره ذوبكرده و سردشده را نیز به مایه بیفزایید. اكنون مایه كیك را درون قالب چربكردهای به قطر
23 سانتیمتر (كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید) بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید. بعد كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید. حالا آن را از ارتفاع به سه قسمت مساوی ببرید و بین لایههای آن خامه فرم گرفته بمالید و شكلات چیپسی بپاشید. همچنین، رو و اطراف كیك را با خامه بپوشانید و با گلهای زیبای رُز تزئین نمایید.