Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:12

19
فروردین
كيك تر با تزئين گل‌های رُز

كيك تر  با تزئين گل‌های رُز

طرز تهیه كيك تر با تزئين گل‌های رُز

كيك تر  با تزئين گل‌های رُز

 

 

مواد لازم:

 

تخم‌مرغ......................................5 عدد

شكر ریز.....................................100 گرم

پوست پرتقال رنده‌كرده ................یك قاشق چایخوری

آب پرتقال...................................دو قاشق سوپخوری

آرد............................................120 گرم

بیكینگ پودر ...............................یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره‌ ذوب كرده..............................50 گرم

خامه فرم‌گرفته...........................به میزان لازم

شكلات چیپسی........................70 گرم

گل‌های رُز مینیاتوری..................به میزان لازم

 

سفیده‌های تخم‌مرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه شكر را كم‌كم بیفزایید و همچنان زدن سفیده‌های تخم‌مرغ را ادامه دهید. سپس زرده‌های تخم‌مرغ را یكی‌یكی درون سفیده‌ فرم گرفته بریزید. پس از آن پوست پرتقال و آب پرتقال را بیفزایید. حالا آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط و الك كنید و آن را به مایه قبلی اضافه نمایید و همه مواد را به كمك لیسك، به آرامی مخلوط سازید و كره ذوب‌كرده و سردشده را نیز به مایه بیفزایید. اكنون مایه كیك را درون قالب چربكرده‌ای به قطر

23 سانتیمتر (كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشانده‌اید) بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید. بعد كیك را روی پنجره‌ سیمی خنك كنید. حالا آن را از ارتفاع به سه قسمت مساوی ببرید و بین لایه‌های آن خامه فرم گرفته بمالید و شكلات چیپسی بپاشید. همچنین، رو و اطراف كیك را با خامه بپوشانید و با گل‌های زیبای رُز تزئین نمایید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك تر با تزئين گل‌های رُز تعداد بازديد: 577 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز