شيرينی نارگيلی سنتی
مواد لازم:
سفیده تخممرغ ....................125 گرم
پودر نارگیل...........................125 گرم
شكر..................................250 گرم
روغن مایع ...........................25 میلیلیتر
آبلیمو ..................................1 قاشق سوپخوری
پودر پسته............................به میزان لازم
در ظرفی مناسب، سفیدههای تخممرغ، پودر نارگیل، شكر، روغن مایع و آبلیمو را با هم مخلوط كنید و روی اجاق قرار دهید و گاهی هم بزنید تا شكر حل و مایه، كاملا داغ شود. سپس بگذارید سرد شود. حالا مایه را داخل قیف مخصوص شیرینیپزی (كه داخل آن ماسوره ساده گذاشتهاید) بریزید و روی سینی پوشیده شده با كاغذ روغنی، مایه را با فاصله بریزید و كمی پودر پسته روی آن بپاشید. بعد در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید.
یادآوری: این شیرینی را، در ظرف دردار نگهداری كنید تا خشك نشود.