Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:31

19
فروردین
شيرينی نارگيلی سنتی

شيرينی نارگيلی سنتی

طرز تهیه شيرينی نارگيلی سنتی

شيرينی نارگيلی سنتی

 

 

مواد لازم:

 

سفیده‌ تخم‌مرغ ....................125 گرم

پودر نارگیل...........................125 گرم

شكر..................................250 گرم

روغن مایع ...........................25 میلی‌لیتر

آبلیمو ..................................1 قاشق سوپخوری

پودر پسته............................به میزان لازم

 

در ظرفی مناسب، سفیده‌های تخم‌مرغ، پودر نارگیل، شكر، روغن مایع و آبلیمو را با هم مخلوط كنید و روی اجاق قرار دهید و گاهی هم بزنید تا شكر حل و مایه، كاملا داغ شود. سپس بگذارید سرد شود. حالا مایه را داخل قیف مخصوص شیرینی‌پزی (كه داخل آن ماسوره‌ ساده گذاشته‌اید) بریزید و روی سینی پوشیده شده با كاغذ روغنی، مایه را با فاصله بریزید و كمی پودر پسته روی آن بپاشید. بعد در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید.

یادآوری: این شیرینی را، در ظرف دردار نگهداری كنید تا خشك نشود.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی نارگيلی سنتی تعداد بازديد: 615 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز