حلوای ارده
مواد لازم:
آرد گندم ................................210 گرم
ارده ......................................120 گرم
گردوی خرد كرده .....................150 گرم
پودر نارگیل ...........................100 گرم
شكر ..................................300 گرم
آب.................................... 250 میلیلیتر
گلاب.....................................3 قاشق سوپخوری
زعفران دمكرده...................... 1 قاشق سوپخوری
پودر نارگیل و پودر پسته .........به میزان لازم
آرد را در تابه مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید تا خامیاش گرفته شود و عطر آن بلند شود. بعد ارده را بیفزایید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سپس تابه را از روی اجاق بردارید. حالا گردو و پودر نارگیل را افزوده و مخلوط كنید. اكنون شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط سازید. ظرف را روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید تا شكر در آب حل شود. آنگاه گلاب و زعفران را بیفزایید و پس از چند جوش، شربت را از روی اجاق بردارید و به تدریج به مخلوط قبلی اضافه كنید تا حلوا به غلظت لازم برسد (میزان مصرف شربت، بستگی به نوع آرد دارد). حالا صبر كنید تا حلوا خنك شود. بعد هر بار به اندازه 1 قاشق چایخوری از حلوا بردارید و در دست خود به شكل توپ درآورید. اینك آنها را در پودر نارگیل و پسته بغلتانید و در ظرف زیبایی بچینید.