Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:50

19
فروردین
حلوای ارده

حلوای ارده

طرز تهیه حلوای ارده

حلوای ارده

 

 

مواد لازم:

 

آرد گندم ................................210 گرم

ارده ......................................120 گرم

گردوی خرد كرده .....................150 گرم

پودر نارگیل ...........................100 گرم

شكر ..................................300 گرم

آب.................................... 250 میلی‌لیتر

گلاب.....................................3 قاشق سوپخوری

زعفران دمكرده...................... 1 قاشق سوپخوری

پودر نارگیل و پودر پسته .........به میزان لازم

 

آرد را در تابه مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید تا خامی‌اش گرفته شود و عطر آن بلند شود. بعد ارده را بیفزایید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سپس تابه را از روی اجاق بردارید. حالا گردو و پودر نارگیل را افزوده و مخلوط كنید. اكنون شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط سازید. ظرف را روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید تا شكر در آب حل شود. آنگاه گلاب و زعفران را بیفزایید و پس از چند جوش، شربت را از روی اجاق بردارید و به تدریج به مخلوط قبلی اضافه كنید تا حلوا به غلظت لازم برسد (میزان مصرف شربت، بستگی به نوع آرد دارد). حالا صبر كنید تا حلوا خنك شود. بعد هر بار به اندازه‌ 1 قاشق چایخوری از حلوا بردارید و در دست خود به شكل توپ درآورید. اینك آنها را در پودر نارگیل و پسته بغلتانید و در ظرف زیبایی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، حلوای ارده تعداد بازديد: 620 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز