اسلايس خرما و كورنفلكس
مواد لازم:
مواد لازم برای 15 برش:
شكر قهوهای ....................................175 گرم
خرمای خردكرده ...............................175 گرم
آرد ................................................115 گرم
بیكینگپودر .....................................یكدوم قاشق چایخوری
كورنفلكس خردكرده .........................50 گرم
تخمه آفتابگردان ..............................30 گرم
سیاهدانه .....................................15 گرم
كشمش طلایی ............................30 گرم
ماست معمولی ...........................150 میلیلیتر
تخم مرغ زدهشده با چنگال ................1 عدد
مواد لازم رویه:
پودر شكر ..................................200 گرم
آبلیموی تازه .............................30-15 میلیلیتر
تخمه كدو ...............................30 گرم
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالبی به اندازه 20×30 سانتیمتر را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. همه مواد لازم را با هم مخلوط سازید و در كف قالب پهن نمایید. قالب را در فر قرار دهید و به مدت 25 دقیقه بپزید تا شیرینی طلاییرنگ شود. حالا قالب را از فر خارج كنید و روی پنجره فلزی بگذارید تا خنك شود. اینك مواد رویه را روی تركیب قبلی بریزید و به كمك پالت صاف كنید. اكنون تخمه كدو را روی مواد رویه بپاشید و قالب را در یخچال بگذارید. پس از بسته شدن مواد رویه، شیرینی را برش دهید و در ظرف مورد نظر بچینید.
روش تهیه مواد رویه:
در ظرف مناسبی پودر شكر و آبلیمو را مخلوط كنید و با قاشق هم بزنید تا یكدست و قابل پهن كردن شود.