قرابيه
مواد لازم:
سفیده تخممرغ............................... 2 عدد
پودر بادام پوست گرفته................... 90 گرم
شكر .........................................150 گرم
پسته خرد شده برای تزئین .............به میزان لازم
داخل ظرفی سفیده تخممرغ، پودر بادام و شكر را با هم مخلوط كنید و در ظرف را ببندید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از زمان سپری شده، مخلوط را 10 تا 15 بار از چرخگوشت رد كنید. چنانچه مخلوط چرخ شده شل باشد، كمی آرد برنج (در حدی كه سفت نشود) و اگر سفت باشد كمی سفیده تخممرغ اضافه كنید (باید در حد خامه فرم گرفته باشد).
حالا مایه آماده را داخل قیف بدون ماسوره بریزید و در سینی چرب نشدهای كه از قبل كف آن كاغذ پهن كردهاید، با فاصله بریزید. سطح شیرینیها را با پسته خرد شده بپوشانید و در طبقه وسط فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت
20 دقیقه بپزید. بعد از سرد شدن، با دقت از كاغذ جدا كنید.
یادآوری: قرابیه را در ظرف دردار نگهداری كنید تا از خشك شدن آن جلوگیری شود.