تارتلت بادام
مواد لازم برای حدود 42 عدد:
مواد لازم برای تهیهی خمیر تارتلت:
كرهی نرمشده.........................180 گرم
پنیر خامهای.............................85 گرم
آرد ......................................210 گرم
مواد میانی:
تخم مرغ.......................................................3 عدد
شكر دانهریز ..............................................220 گرم
پودر بادام..................................................230 گرم
آبپرتقال .....................................................3 قاشق سوپخوری
خامه .........................................................3 قاشق سوپخوری
آرد ............................................................2 قاشق سوپخوری
وانیلین ......................................................یكچهارم قاشق چایخوری
پوست پرتقال رندهكرده (در صورت دلخواه).........1 قاشق چایخوری
بادام پرك (برای تزئین)...................................به میزان لازم
ابتدا پنیر خامهای و كرهی نرم را با همزن برقی بزنید تا یكدست شود. آرد را افزوده و مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را داخل نایلون قرار دهید و به مدت 15 دقیقه داخل یخچال بگذارید. سپس از خمیر گلولههائی به اندازهی گردو به وزن حدوداً 12 گرم درست كنید و داخل قالب كوچك مافین چربكرده باز كنید- قالب نچسب، نیاز به چرب كردن ندارد- و داخل آن را با مواد میانی پر كنید و بادام پرك بپاشید. ابتدا به مدت 10 دقیقه در فر گرمشده با دمای 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید. بعد دمای فر را به 180 درجه برسانید و پس از 10 دقیقهی دیگر سینی را خارج نمائید. كمی كه سرد شد، روی تارتلت عسل گرم را با قلممو بمالید.
روش تهیهی مواد میانی:
ابتدا تخم مرغها را با همزن بزنید. آنگاه بقیهی مواد را به آن بیفزائید و بهخوبی مخلوط كنید.