Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:56

15
فروردین
بيسكوتی

بيسكوتی

طرز تهیه بيسكوتی

بيسكوتی

 

 

مواد لازم برای حدود 04 برش:

 

 

سفیده‌ی تخم مرغ.................................3 عدد

شكر ریز ............................................90 گرم

آرد  .................................................150 گرم

بادام زمینی بی‌نمك...........................یك‌سوم پیمانه

تخمه‌ كدوی بی‌نمك ..........................یك‌سوم پیمانه

تخمه‌ی آفتابگردان............................یك‌سوم پیمانه

كنجد...........................................1 قاشق سوپخوری

 

 

یك قالب مستطیل به ابعاد 8×26 سانتیمتر را چرب كنید و با كاغذ روغنی پپوشانید. سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد. حالا كم‌كم شكر را اضافه كنید تا ذرات شكر در سفیده حل شود. اكنون آرد، مغزها و كنجد را بیفزائید و كاملاً مخلوط كنید و در قالب آماده پهن كنید. سپس در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه قرار دهید تا به رنگ قهوه‌ای روشن درآید. حالا برش‌هائی به اندازه‌ی 4 میلیمتر بزنید و آن را در ظرف پذیرائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بيسكوتی تعداد بازديد: 604 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز