بيسكوتی
مواد لازم برای حدود 04 برش:
سفیدهی تخم مرغ.................................3 عدد
شكر ریز ............................................90 گرم
آرد .................................................150 گرم
بادام زمینی بینمك...........................یكسوم پیمانه
تخمه كدوی بینمك ..........................یكسوم پیمانه
تخمهی آفتابگردان............................یكسوم پیمانه
كنجد...........................................1 قاشق سوپخوری
یك قالب مستطیل به ابعاد 8×26 سانتیمتر را چرب كنید و با كاغذ روغنی پپوشانید. سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد. حالا كمكم شكر را اضافه كنید تا ذرات شكر در سفیده حل شود. اكنون آرد، مغزها و كنجد را بیفزائید و كاملاً مخلوط كنید و در قالب آماده پهن كنید. سپس در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه قرار دهید تا به رنگ قهوهای روشن درآید. حالا برشهائی به اندازهی 4 میلیمتر بزنید و آن را در ظرف پذیرائی بچینید.