Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:24

15
فروردین
ترافل پسته‌ای

ترافل پسته‌ای

طرز تهیه ترافل پسته‌ای

ترافل پسته‌ای

 

 

مواد لازم برای 62-03 عدد:

 

 

شكلات سفید خردكرده..........................100 گرم

كره ....................................................15 گرم

خامه‌ی ساده.......................................75 میلی‌لیتر

پسته‌ی خام و خردكرده ........................25 گرم

پودر شكر برای تزئین............................به میزان لازم

 

در ظرف مناسبی، شكلات، كره و خامه را بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید ولی هم نزنید. سپس از روی حرارت بردارید و پسته را بیفزائید. بعد صبر كنید تا سرد شود. حالا روی آن را بپوشانید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملاً ببندد. آن‌گاه از مخلوط به دست‌آمده، هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری بردارید، در دست گلوله كنید و روی كاغذ روغنی بچینید و دوباره آن را به مدت

2 ساعت در یخچال بگذارید. تا سفت شود. حالا آن‌ها را در پودر شكر بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ترافل پسته‌ای تعداد بازديد: 630 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز