ترافل پستهای
مواد لازم برای 62-03 عدد:
شكلات سفید خردكرده..........................100 گرم
كره ....................................................15 گرم
خامهی ساده.......................................75 میلیلیتر
پستهی خام و خردكرده ........................25 گرم
پودر شكر برای تزئین............................به میزان لازم
در ظرف مناسبی، شكلات، كره و خامه را بریزید و به روش بنماری آب كنید ولی هم نزنید. سپس از روی حرارت بردارید و پسته را بیفزائید. بعد صبر كنید تا سرد شود. حالا روی آن را بپوشانید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملاً ببندد. آنگاه از مخلوط به دستآمده، هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری بردارید، در دست گلوله كنید و روی كاغذ روغنی بچینید و دوباره آن را به مدت
2 ساعت در یخچال بگذارید. تا سفت شود. حالا آنها را در پودر شكر بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.