شيريني زردآلو و نارگيل
مواد لازم برای تهیهی 21 قطعه شیرینی:
زردآلوی خشك و خردكرده..............................130 گرم
آب پرتقال...................................................100 میلیلیتر
كرهی نرم ..................................................40 گرم
پودر شكر...................................................75 گرم
پودر نارگیل برشتهكرده.................................90 گرم
مربای آلبالوی بدون شربت............................به میزان لازم
پودر شكر برای تزئین در صورت دلخواه ............به میزان لازم
سینی را با كاغذ روغنی بپوشانید. ابتدا در ظرف مناسبی زردآلوی خردكرده را همراه با آب پرتقال بریزید و به مدت 2 ساعت بخیسانید. در ظرفی دیگر، كره و پودر شكر را با قاشق چوبی بزنید تا به شكل كرم درآید. سپس بهتدریج زردآلوی خیسخورده را اضافه كنید. حالا پودر نارگیل را بیفزائید و همهی مواد را با هم مخلوط كنید. بعد، از مخلوط به دست آمده، هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری بردارید و در كف دست گلوله كنید و در سینی قرار دهید. اكنون روی هر یك از شیرینیها مربای آلبالونیمه قرار دهید. آنگاه شیرینی را به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود. در صورت تمایل، میتوانید با پودر شكر روی شیرینیها را تزئین كنید.