بيسكويت گردوئی
مواد لازم برای06 عدد:
كره.............................100 گرم
شكر............................80 گرم
آرد ............................100 گرم
وانیلین........................یكچهارم قاشق چایخوری
گردوی خردكرده ..........100 گرم
كره و شكر را در كاسهای بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آرد، وانیلین و گردو را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی حاصل شود. حالا هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و با فاصله روی سینی چربكرده بگذارید. بعد قدری روی آنها را با كف دست تختكنید و در فر(تاون) گرمشده با دمای 150 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید. همین كه بیسكویت خنك شد، آن را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری: میلكردن این بیسكویت در كنار فنجان چای، بسیار مطلوب و گواراست.