Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:41

15
فروردین
بيسكويت گردوئی

بيسكويت گردوئی

طرز تهیه بيسكويت گردوئی

بيسكويت گردوئی

 

 

مواد لازم برای06 عدد:

كره.............................100 گرم

شكر............................80 گرم

آرد ............................100 گرم

وانیلین........................یك‌چهارم قاشق چایخوری

گردوی خردكرده ..........100 گرم

 

 

كره و شكر را در كاسه‌ای بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آرد، وانیلین و گردو را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی حاصل شود. حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و با فاصله روی سینی چربكرده بگذارید. بعد قدری روی آن‌ها را با كف دست تخت‌كنید و در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 150 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید. همین كه بیسكویت خنك شد، آن را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

یادآوری: میل‌كردن این بیسكویت در كنار فنجان چای، بسیار مطلوب و گواراست.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بيسكويت گردوئی تعداد بازديد: 586 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز