حلوا خرمائی
مواد لازمبرای ۴-۶ نفر:
خرما دشتستان..............................................۵۰۰ گرم
آرد سنگك.....................................................۲۵۰ گرم
پودر پسته و مغز گردوی خرد شده........................۲ قاشق غذا خوری
روغن.........................................................۲۰۰ گرم
دارچین .........................................................۱ قاشق چایخوری
ابتدا آرد را الك كرده و باروغن در ظرف نچسب می ریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا رنگ آرد نسكافه ای رنگ شود ( دقت كنید آرد نسوزد ) سپس خرما ها را هسته گرفته و دستتان را با مقداری روغن مایع چرب نموده و خرما ها را چرخ كنید (این كار باعث می شود كه خرما به دست شما و همینطورداخل چرخ گوشت نچسبد) پس از آنكه دوبار خرما را چرخ كردید به آرد اضافه نمائید موادرا زیر و رو كنید تا خرما نرم شود دارچین را نیز اضافه كنید سپس شعله را ملایم نموده و همچنان با كاردك حلوا را هم بزنید تا كاملا مخلوط و خمیری شود گردوی خرد شده را نیز به خمیر اضافه كنید ، حلوای داغ را در ظرف باقلوا و یا سینی فربه ضخامت یك سانتیمتر پهن كنید و روی آنرا صاف نمائید پس از آنكه سرد شد به شكل لوزی برش زده و روی آنرا پودر پسته بپاشید و در ظرف دلخواه چیده ، خارج از یخچال نگهداری كنید.گاهی به این حلوا كمی ماست هم اضافه می شود .