دسر ماست و خرما (فارس و خوزستان )
مواد لازم برای۴-۶ نفر:
ماست...............................................۱۵۰ گرم
خرما ..................................................۱۰۰ گرم
خامه...................................................۱۲۰ گرم
پودر ژلاتین...............................................۱ قاشق غذا خوری
آب.........................................................یك دوم لیوان
خلال پسته و گردوی خرد شده..................۱ قاشق غذا خوری
هسته خرما را جدا كنید و با ماست و خامه تركیب نموده ، داخل مخلوط كن بریزید ، تا زمانی كه یكدست شود (اگراز ماست چكیده استفاده نمودید ۲ قاشق شیر نیز به مواد اضافه نمائید ) .
پودر ژلاتین را با آب تركیب كنید و روی بخار كتری قرار دهید ، هنگامی كه پودر كاملا حل شد و حالت شیشهای پیدا كرد ، آنرا به مخلوط ماست اضافه نمائید مقداری گردوی خرد شده نیز داخل دسر ریخته و آنرا در ظرف دلخواهتان بریزید و داخل یخچال به مدت ۳ ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود و بعد آنرا با مقداری آبگرم از قالب جدا كنید. روی آنرا با خلال پسته و گردو تزئین كنید .