سوهان گردوئی
مواد لازم:
عسل.................................۱۵۰ گرم
پودر شكر............................۳۲۵ گرم
خامه................................۲۵۰ گرم
گردو و بادام خرد شده............به مقدار كافی
زعفران...............................به مقدار لازم
همه مواد را داخل یك ظرف ریخته و خوب هم میزنیم. سینی فر را چرب كرده و با قیف پارچهای و ماسوره ساده مخلوط بدست آمده را به اندازه فندق و با فاصله داخل سینی میریزیم. سینی را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قرار میدهیم. بعد از فر خارج كرده و قبل از خنك شدن با كاردک از سینی جدا میكنیم.
توضیح: اگر در هنگام هم زدن، مواد سفت شد میتوانید مقداری سفیده تخممرغ به آن اضافه كنید.