Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:28

16
اسفند
سوهان گردوئی

سوهان گردوئی

طرز تهیه سوهان گردوئی

سوهان گردوئی

 

 

مواد لازم:

 

عسل.................................۱۵۰ گرم

پودر شكر............................۳۲۵ گرم

خامه................................۲۵۰ گرم

گردو و بادام خرد شده............به مقدار كافی

زعفران...............................به مقدار لازم

 

همه مواد را داخل یك ظرف ریخته و خوب هم می‌زنیم. سینی فر را چرب كرده و با قیف پارچه‌ای و ماسوره ساده مخلوط بدست آ‌مده را به اندازه فندق و با فاصله داخل سینی می‌ریزیم. سینی را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قرار می‌دهیم. بعد از فر خارج كرده و قبل از خنك شدن با كاردک از سینی جدا می‌كنیم.

توضیح: اگر در هنگام هم زدن، مواد سفت شد می‌توانید مقداری سفیده تخم‌مرغ به آ‌ن اضافه كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سوهان گردوئی تعداد بازديد: 578 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز