شیرینی كرهای به شكل گل
مواد لازم:
تخممرغ................................................یك عدد
روغن مایع............................................یك قاشق غذاخوری
وانیل..................................................نصف قاشق چایخوری
آب....................................................۱۵۰ گرم
نمك..................................................یك قاشق مرباخوری
جوهرلیمو..........................................نصف قاشق چایخوری
آرد...................................................۳۰۰ گرم
روغن جامد.......................................۱۵۰ گرم (برای وسط خمیر)
خمیر مارسیپان.................................۱۰۰ گرم
شربت آلبالو وشهد.............................به میزان لازم
روغن، تخممرغ، جوهرلیمو، وانیل، آب و نمك را مخلوط كرده سپس آرد را اضافه كنید تا یكدست شود.
سپس آن را در جای گرمی بگذارید تا جا بیفتد آنگاه روغن را (مثل روغن لایی دانماركی) به شكل تخته درآورده، خمیر را به ضخامت ۲ سانتیمتر باز كرده روغن را در وسط آن گذارده، خمیر را از هر طرف رویش بكشید و با وردنه به فاصله خیلی كم به طور عمودی ضرباتی بر آن وارد كنید تا روغن نرم شود.
خمیر كرهای را ۳ تا ۶ لایه تا كرده و به قطر ۳ سانتیمتر پهن كنید و به حالت ۴ گوش بریده و داخل آن خمیر مارسیپان كمشیرین به اندازه نصف گردو گذاشته و آن را گرد به حالت چانه درآورده و روی آن همانند تصویر، با چاقو خط بیندازید و سپس شربت آلبالو بریزید و داخل فر بگذارید.
توجه كنید كه درجه حرارت فر ۱۸۰ درجه و مدت پخت ۲۰ دقیقه باشد. بعد از اینكه از فر بیرون آوردید و خنك شد، روی آن شهد بریزید.