فروماژ قهوه
مواد لازم برای ۴ نفر:
تخم مرغ.............................................۳ عدد
وانیل..............................................۴/۱ قاشق چایخوری
شكر ............................................۱۰۰ گرم
قهوه ترك و آب جوش..........................۲ قاشق غذاخوری
خامه شیرینشده ..........................۳۰۰ گرم
پودر ژلاتین......................................۲ قاشق غذا خوری
آب جوش.......................................۱ استكان
قهوه ترك را با ۲ قاشق غذاخوریآب جوش روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا دم بكشد. از طرفی، پودر ژلاتین را با آبجوش مخلوط كنید و روی بخار كتری قرار دهید. تخممرغها را نیز به همراه وانیل و شكر در ظرفی ریخته و با همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط كنید. سپس قهوه دمكشیده را با قاشق با مواد تركیب نموده و پودر ژلاتین را بیفزائید و مرتبا هم بزنید. در آخر خامه شیرینشده و فرمگرفته را با مواد تركیب نموده و داخل قالب مناسب بریزید و به مدت ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملا بسته شود. پس از این مدت دسر را از قالب جدا كرده و روی آن را با خامه تزئین كنید.