Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:36

14
اسفند
شيـــرينی بـرژنـی

شيـــرينی بـرژنـی

طرز تهیه شيـــرينی بـرژنـی

شیـــرینی بـرژنـی

  

 

مواد لازم:

 

آرد...............................400 گرم

پودر شكر ....................200 گرم

شیر............................150 گرم

كره گیاهی...................280 گرم

تخم‌مرغ...........................3 عدد

دارچین  .........................یك قاشق مرباخوری

وانیل.............................نصف قاشق چایخوری

 

آرد و كره را در میكسر مخلوط می‌كنیم تا كاملا نرم و سفید شود. در ظرفی دیگر بقیه مواد را با هم مخلوط كرده تا مایع روان و یكدستی به دست آید؛ مخلوط آرد و كره را در این مایع ریخته با دست مخلوط می‌كنیم تا كاملا یكدست شود.

بعد آن را در قیف می‌ریزیم و با ماسوره ساده ریز در سینی از قبل چرب شده با فاصله به صورت كشیده می‌زنیم و در فر 180 درجه به مدت یك ربع می‌گذاریم. پس از این مدت سینی را از فر خارج می‌كنیم و بعد از خنك شدن بین هر 2 عدد، مربا یا مارمالاد می‌ریزیم و گوشه آن را با شكلات ماكاد می‌كنیم (روكش می‌كنیم).

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيـــرينی بـرژنـی تعداد بازديد: 1763 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز