شیـــرینی بـرژنـی
مواد لازم:
آرد...............................400 گرم
پودر شكر ....................200 گرم
شیر............................150 گرم
كره گیاهی...................280 گرم
تخممرغ...........................3 عدد
دارچین .........................یك قاشق مرباخوری
وانیل.............................نصف قاشق چایخوری
آرد و كره را در میكسر مخلوط میكنیم تا كاملا نرم و سفید شود. در ظرفی دیگر بقیه مواد را با هم مخلوط كرده تا مایع روان و یكدستی به دست آید؛ مخلوط آرد و كره را در این مایع ریخته با دست مخلوط میكنیم تا كاملا یكدست شود.
بعد آن را در قیف میریزیم و با ماسوره ساده ریز در سینی از قبل چرب شده با فاصله به صورت كشیده میزنیم و در فر 180 درجه به مدت یك ربع میگذاریم. پس از این مدت سینی را از فر خارج میكنیم و بعد از خنك شدن بین هر 2 عدد، مربا یا مارمالاد میریزیم و گوشه آن را با شكلات ماكاد میكنیم (روكش میكنیم).