شیرینی هلندی
مواد لازم:
آرد .............................250 گرم
پودر شكر.....................100 گرم
كره گیاهی..................125 گرم
شیر تازه....................275 گرم
بیكینگپودر ...............20 گرم
وانیل......................نصف قاشق چایخوری
آرد و كره را در میكسر مخلوط میكنیم تا كاملا نرم و سفید شود. در ظرفی دیگر بقیه مواد را با كمك همزن، با هم مخلوط كرده تا مایع روان و یكدستی به دست آید؛ مخلوط آرد و كره را در این مایع ریخته با دست مخلوط میكنیم تا كاملا یكدست شود. بعد آن را در قیف میریزیم و با ماسوره ساده ریز در سینی از قبل چرب شده با فاصله میزنیم و روی آن گروی خرد شده را ریخته و در فر 180 درجه به مدت یك ربع میگذاریم.