قیفی آلمانی شماره یك
مواد لازم:
آرد..........................................400 گرم
پودر شكر.................................200 گرم
شیر........................................150 گرم
كره گیاهی..............................280 گرم
تخممرغ.....................................3 عدد
پودر زنجفیل..........................یك قاشق مرباخوری
پودر كاكائو............................یك قاشق مرباخوری
قهوه...................................یك قاشق مرباخوری
وانیل..................................نصف قاشق چایخوری
آرد و كره را در میكسر مخلوط میكنیم تا كاملا نرم و سفید شود. در ظرفی دیگر بقیه مواد را با هم مخلوط كرده تا مایع روان و یكدستی به دست آید؛ سپس مخلوط آرد و كره را در این مایع ریخته با دست مخلوط میكنیم تا كاملا یكدست شود. بعد آن را در قیف میریزیم و با ماسوره ساده ریز در سینی از قبل چربشده با فاصله میزنیم و در فر 180 درجه به مدت یكربع میگذاریم. پس از این مدت سینی را از فر خارج میكنیم و بعد از خنك شدن بین هر جفت، مربا یا مارمالاد میریزیم و روی آن را با شكلات شیری نخ میرویم (با قیف نازك، شكلات میریزیم) و روی آن خلال بادام ریخته سپس دوباره با شكلات بیشتری نخ میرویم.