كرم باواریا (دو رنگ)
مواد لازم برای 6-4 نفر:
زرده تخم مرغ ...........................6 عدد
شكر......................................250 گرم
خامه.....................................250 گرم
شیر ....................................نیم لیتر
پودر كاكائو.............................25 گرم
آب جوش.............................یك چهارم پیمانه
وانیل.....................................اندكی
آب ولرم ............................یك دوم پیمانه
پودر ژلاتین........................40 گرم (حدودا 2 قاشق غذاخوری)
پودر كاكائو را در آب جوش حل كنید. پودر ژلاتین را با آب ولرم روی بخار كتری (طریقه بنماری) قرار دهید تا ذرات ژلاتین در آب حل شود و شفاف گردد. زردههای تخم مرغ را با شكر و وانیل تركیب نموده و با همزن خوب بزنید تا به رنگ كرم و كشدار شود.
شیر را روی حرارت به جوش آورده و مخلوط زردههای تخممرغ را كمكم به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا نبندد. سپس پودر ژلاتین حل شده را اضافه نموده و در آخر خامه را بریزید و پس از اینكه كاملا تركیب شد نیمی از مواد را به صورت سفید در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید. پس از نیم ساعت نیمی دیگر از مواد را با پودر كاكائوی آماده شده تركیب كنید و آهسته روی دسر بستهشده بریزید و دوباره به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.