شکلات مغزدار آلبالویی
مــواد لازم:
شکلات سفید......................... 500 گرم
آلبالوی یخزده بدون هسته..........100 گرم
روش تهیـه:
شکلات را به روش بنماری آب كنید و داخل قالبهای مخصوص شکلات بریزید. سپس شکلات را برگردانید تا شکلات به دیوارههای قالب بچسبد و اضافیهایش بریزد. آنگاه قالب را داخل یخچال بگذارید و این كار را دو بار تكرار كنید. بعد از اینکه شکلات سفت شد، آلبالوهای یخزده را داخل قالبها ریخته و دوباره روی آن شکلات بریزید تا روی آلبالوها را بگیرد. حالا قالب را داخل یخچال بگذارید تا شكلات سفت شود. اكنون شكلاتها را از قالب خارج كنید و در ظرف زیبایی بچینید.
یادآوری: جهت براق شدن شکلاتها بهتر است از فریزر به جای یخچال استفاده شود.