Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:12

7
اسفند
ساق عروس با خمیر کره‌ای مخصوص

ساق عروس  با خمیر کره‌ای مخصوص

طرز تهیه ساق عروس با خمیر کره‌ای مخصوص

ساق عروس  با خمیر کره‌ای مخصوص

 

 

مــواد لازم:

 

برای مرحله اول:

 

 

آرد...................................... 250 گرم

مارگارین قنادی .....................500 گرم

 

 

برای مرحله دوم:

 

 

تخم مرغ ........................1 عدد

پودر قند .....................100 گرم

شربت ......................100 میلی لیتر

زعفران ........................به مقدار لازم

نمك ...........................به مقدار لازم

جوهرلیمو................... یك‌هشتم قاشق چایخوری

مارمالاد سیب .............به مقدار لازم

 

روش تهیـه:

 

مرحله اول: آرد را با کره یا مارگارین مخصوص قنادی مخلوط كنید.

مرحله دوم: تخم مرغ را با پودر قند، شربت، زعفران، نمک و جوهر لیمو مخلوط نمایید. سپس قدری آرد به آن بیفزایید تا مایه ‌خمیر شود.

خمیر مرحله اول را با وردنه باز كنید و خمیر مرحله دوم را داخل آن بگذارید. سپس خمیر را 3 تا 4 لا تا  كنید (مثل خمیر هزارلا). در آخرین مرحله خمیر را به ضخامت 1 سانتیمتر باز نمایید و وسط آن مارمالاد سیب بریزید. حالا خمیر را به‌صورت لوله‌ای بپیچید و داخل فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید. بعد از سرد شدن روی شیرینی را با شکلات تزیین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ساق عروس با خمیر کره‌ای مخصوص تعداد بازديد: 1068 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز