ساق عروس با خمیر کرهای مخصوص
مــواد لازم:
برای مرحله اول:
آرد...................................... 250 گرم
مارگارین قنادی .....................500 گرم
برای مرحله دوم:
تخم مرغ ........................1 عدد
پودر قند .....................100 گرم
شربت ......................100 میلی لیتر
زعفران ........................به مقدار لازم
نمك ...........................به مقدار لازم
جوهرلیمو................... یكهشتم قاشق چایخوری
مارمالاد سیب .............به مقدار لازم
روش تهیـه:
مرحله اول: آرد را با کره یا مارگارین مخصوص قنادی مخلوط كنید.
مرحله دوم: تخم مرغ را با پودر قند، شربت، زعفران، نمک و جوهر لیمو مخلوط نمایید. سپس قدری آرد به آن بیفزایید تا مایه خمیر شود.
خمیر مرحله اول را با وردنه باز كنید و خمیر مرحله دوم را داخل آن بگذارید. سپس خمیر را 3 تا 4 لا تا كنید (مثل خمیر هزارلا). در آخرین مرحله خمیر را به ضخامت 1 سانتیمتر باز نمایید و وسط آن مارمالاد سیب بریزید. حالا خمیر را بهصورت لولهای بپیچید و داخل فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید. بعد از سرد شدن روی شیرینی را با شکلات تزیین كنید.