Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 08:31

29
بهمن
شيـــرينــی بلـــژيـكی

شيـــرينــی بلـــژيـكی

طرز تهیه شيـــرينــی بلـــژيـكی

شیـــرینــی بلـــژیـكی

 

 

 

مواد لازم:

 

كره‌گیاهی ......................150 گرم

آرد ...............................300 گرم

تخم‌مرغ............................3 عدد

شیر تازه........................50 گرم

شربت...........................20 گرم

پودر شكر.....................120 گرم

بیكینگ‌پودر .................نصف قاشق مرباخوری

وانیل .........................نصف قاشق مرباخوری

پودر كاكائو...................یك قاشق مرباخوری

قهوه...........................یك قاشق مرباخوری

پودر نارگیل.................یك قاشق غذاخوری

 

آرد و كره را در میكسر به هم بزنید تا كاملا نرم و سفید شود، سپس در ظرفی دیگر بقیه مواد را مخلوط كرده با مفتول بزنید تا مایه روان و یكدست شود. بعد مخلوط آرد و كره را به آن اضافه كنید و هم بزنید تا كاملا یكدست شود و سپس آن را در قیف ریخته با ماسوره ساده ریز در سینی از قبل چرب شده با فاصله به صورت كشیده بزنید و در فر 180 درجه به مدت یك ربع بگذارید. پس از این مدت سینی را از فر خارج كرده بعد از خنك شدن بین هر جفت از آن، مربا یا مارمالاد بریزید و روی آن را با شكلات سیاه نخ بروید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيـــرينــی بلـــژيـكی تعداد بازديد: 556 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز