شیـــرینــی بلـــژیـكی
مواد لازم:
كرهگیاهی ......................150 گرم
آرد ...............................300 گرم
تخممرغ............................3 عدد
شیر تازه........................50 گرم
شربت...........................20 گرم
پودر شكر.....................120 گرم
بیكینگپودر .................نصف قاشق مرباخوری
وانیل .........................نصف قاشق مرباخوری
پودر كاكائو...................یك قاشق مرباخوری
قهوه...........................یك قاشق مرباخوری
پودر نارگیل.................یك قاشق غذاخوری
آرد و كره را در میكسر به هم بزنید تا كاملا نرم و سفید شود، سپس در ظرفی دیگر بقیه مواد را مخلوط كرده با مفتول بزنید تا مایه روان و یكدست شود. بعد مخلوط آرد و كره را به آن اضافه كنید و هم بزنید تا كاملا یكدست شود و سپس آن را در قیف ریخته با ماسوره ساده ریز در سینی از قبل چرب شده با فاصله به صورت كشیده بزنید و در فر 180 درجه به مدت یك ربع بگذارید. پس از این مدت سینی را از فر خارج كرده بعد از خنك شدن بین هر جفت از آن، مربا یا مارمالاد بریزید و روی آن را با شكلات سیاه نخ بروید.