Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:46

23
بهمن
كيك قالبی كوچك

كيك قالبی كوچك

طرز تهیه كيك قالبی كوچك

كیك قالبی كوچك

 

 

 

مواد لازم:

 

آرد ..............................250 گرم

كره گیاهی...................250 گرم

پودر شكر.....................250 گرم

تخم‌مرغ .........................6 عدد

روغن مایع ....................30 میلی لیتر

وانیل ..........................1 قاشق غذاخوری

بیكینگ‌پودر ..................1 قاشق

اسانس پرتقال..............2 قطره

آب لیمو  ....................2 قاشق

 

فر را قبلا تا 180 درجه گرم كرده و قالب‌های به نام اصفهان را كه از قالب كیك یزدی بزرگ‌تر است، به همراه كاغذ روغنی مخصوص آن آماده كنید. با استفاده از همزن برقی كره گیاهی و پودر شكر را بزنید تا كاملا سفید شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را به‌تدریج اضافه و با مواد تركیب كنید.

در آخر، بیكینگ‌پودر و آرد را با هم مخلوط و با استفاده از الك به مواد اضافه نمایید تا خمیر نسبتا نرمی به‌دست آید.

سپس مواد را داخل قیف ریخته با ماسوره ساده داخل قالب‌های آماده شده بریزید و به مدت 15 الی 20 دقیقه (تا زمانی كه طلایی شود) در فر قرار دهید.

بعد از خنك شدن یك دایره كوچك از روی هر كیك برش دهید (طوری كه هر یك از آنها 2 سانتیمتر عمق داشته باشد) و داخل كیك را با آناناس و خامه پر كنید و بعد دایره‌ای را كه از كیك برش داده بودید روی آن قرار دهید و روی آن پودر شكر بریزید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك قالبی كوچك تعداد بازديد: 618 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز