كیك قالبی كوچك
مواد لازم:
آرد ..............................250 گرم
كره گیاهی...................250 گرم
پودر شكر.....................250 گرم
تخممرغ .........................6 عدد
روغن مایع ....................30 میلی لیتر
وانیل ..........................1 قاشق غذاخوری
بیكینگپودر ..................1 قاشق
اسانس پرتقال..............2 قطره
آب لیمو ....................2 قاشق
فر را قبلا تا 180 درجه گرم كرده و قالبهای به نام اصفهان را كه از قالب كیك یزدی بزرگتر است، به همراه كاغذ روغنی مخصوص آن آماده كنید. با استفاده از همزن برقی كره گیاهی و پودر شكر را بزنید تا كاملا سفید شود. سپس تخممرغها را بهتدریج اضافه و با مواد تركیب كنید.
در آخر، بیكینگپودر و آرد را با هم مخلوط و با استفاده از الك به مواد اضافه نمایید تا خمیر نسبتا نرمی بهدست آید.
سپس مواد را داخل قیف ریخته با ماسوره ساده داخل قالبهای آماده شده بریزید و به مدت 15 الی 20 دقیقه (تا زمانی كه طلایی شود) در فر قرار دهید.
بعد از خنك شدن یك دایره كوچك از روی هر كیك برش دهید (طوری كه هر یك از آنها 2 سانتیمتر عمق داشته باشد) و داخل كیك را با آناناس و خامه پر كنید و بعد دایرهای را كه از كیك برش داده بودید روی آن قرار دهید و روی آن پودر شكر بریزید.