شكـلات مغـزدار مارسپانی (مارزانی) فرانسوی
مواد لازم:
پودر بادام سفیدشده.................300 گرم
پودر شكر................................500 گرم
عسل.....................................200 گرم
آب .....................................به مقدار لازم
بادام سفیدشده و پودر شكر را مخلوط و سپس عسل را به آن اضافه كنید تا كاملا خمیر شود. اگر خمیر سفت بود، مقداری آب اضافه كنید تا به دست نچسبد و اگر شل بود، به آن پودر شكر و یا پودر بادام اضافه نمایید. خمیر را به اندازه یك گردوی كوچك چانه گرفته داخل سینی گذاشته و داخل یخچال بگذارید تا خنك شود. شكلات سفید را به روش بنماری آب كرده مقداری روغن به آن اضافه نمایید تا شل شود. خمیرها را از یخچال بیرون آورده با شكلات سفید ماكات و روی آن را با شكلات سیاه تزئین كنید.