Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 10:22

22
بهمن
بـــادام ســـوخــتــه

بـــادام ســـوخــتــه

طرز تهیه بـــادام ســـوخــتــه

بـــادام ســـوخــتــه

 

  

مواد لازم:

 

بادام.....................200 گرم

آب........................200 گرم

شكر ....................400 گرم

 

آب و شكر را با هم بجوشانید و سپس بادام را به آن اضافه كنید و آنقدر هم بزنید تا آب ظرف تبخیر شود. بعد شعله را كم كرده و مرتبا هم بزنید تا شكر جذب بادام شود.

داخل یك ظرف دیگر 40 گرم شكر را آنقدر حرارت دهید تا كاملا حل و طلائی‌رنگ شود و به صورت كارامل درآید. سپس 1 قاشق مرباخوری زعفران و 1 قاشق مرباخوری روغن مایع را به این كارامل اضافه و شعله را كم كنید.

بادام‌هائی كه قبلا آماده شده بود داخل كارامل ریخته با قاشق هم بزنید تا كاملا روی بادام‌ها بچسبد و در نهایت، آنها را داخل سینی كه قبلا چرب‌شده بریزید و در حالی كه داغ است با قاشق از هم جدا كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بـــادام ســـوخــتــه تعداد بازديد: 702 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز