بـــادام ســـوخــتــه
مواد لازم:
بادام.....................200 گرم
آب........................200 گرم
شكر ....................400 گرم
آب و شكر را با هم بجوشانید و سپس بادام را به آن اضافه كنید و آنقدر هم بزنید تا آب ظرف تبخیر شود. بعد شعله را كم كرده و مرتبا هم بزنید تا شكر جذب بادام شود.
داخل یك ظرف دیگر 40 گرم شكر را آنقدر حرارت دهید تا كاملا حل و طلائیرنگ شود و به صورت كارامل درآید. سپس 1 قاشق مرباخوری زعفران و 1 قاشق مرباخوری روغن مایع را به این كارامل اضافه و شعله را كم كنید.
بادامهائی كه قبلا آماده شده بود داخل كارامل ریخته با قاشق هم بزنید تا كاملا روی بادامها بچسبد و در نهایت، آنها را داخل سینی كه قبلا چربشده بریزید و در حالی كه داغ است با قاشق از هم جدا كنید.