نارگیلی ریـز فانتــزی
مواد لازم:
پودر نارگیل.......................200 گرم
شكر .............................400 گرم
روغن مایع........................30 میلی لیتر
آبلیمو .............................10 میلی لیتر
سفیده تخممرغ.................8 عدد
بیكینگپودر ......................5 گرم
پودر نارگیل، شكر، سفیده تخممرغ و روغن مایع را با هم مخلوط كرده و روی شعله كم گذاشته كمكم هم بزنید تا كامل داغ شود. بعد آبلیمو و بیكینگپودر را اضافه كنید و چند دقیقه دیگر هم بزنید. بعد از روی شعله گاز برداشته داخل یك ظرف دیگر بریزید تا خنك شود. سپس آن را با كمك قیف پارچهای با ماسوره ریز روی كاغذ روغنی ریخته و روی آن خلال پسته بپاشید و در طبقه وسط فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا كمی روی آن طلایی شود.