Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:01

19
بهمن
شــكـلات مــغـزدار پــرتـقـالــی

شــكـلات مــغـزدار پــرتـقـالــی

طرز تهیه شــكـلات مــغـزدار پــرتـقـالــی

شــكـلات مــغـزدار پــرتـقـالــی

 

 

 

مواد لازم:

 

خمیر مارسیپان...........................500 گرم

مربای پوست پرتقال.....................150 گرم

اسانس پرتقال ...........................چند قطره

شكلات سیاه برای روكش.............به مقدار لازم

 

خمیر مارسیپان را با اسانس و مربای پوست پرتقال مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست می‌آید. اگر خمیر شل بود مقداری پودر شكر و اگر سفت شد مقداری گلاب یا شهد به آن اضافه كنید. در این مرحله خمیر مارسیپان را با وردنه باز كرده قالب بزنید و روی آن را با شكلات پوشش دهید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شــكـلات مــغـزدار پــرتـقـالــی تعداد بازديد: 618 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز