شـیـریـنـی بـادام با طـعـم كـاكـائـو
مواد لازم:
مغز بادام ........................................200 گرم
شكر..............................................300 گرم
سفیده تخممرغ................................100 گرم (4 عدد)
بیكینگپودر .....................................نصف قاشق چایخوری
آبلیمو ............................................1 قاشق چایخوری
پودر كاكائو.......................................40 گرم
ابتدا مغز بادام را خوب بشویید و داخل صافی یا آبكش ریخته و روی آن یك پارچه نمدار قرار دهید و بگذارید به مدت 3 ساعت بماند. بعد شكر و سفیده تخم مرغ را به بادام اضافه و 3 بار با چرخگوشت چرخ كنید. اگر سفت بود مقداری سفیده تخممرغ به آن اضافه كرده و آنقدر با میكسر یا با دست ورز دهید تا خوب سفید و نرم شود. بعد بیكینگپودر و پودر كاكائو و آبلیمو را به آن اضافه كنید و با قیف پارچهای و ماسوره ساده به اندازه فندق روی كاغذ روغنی گذاشته و به مدت 15 دقیقه با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت داخل فر قرار دهید.