بـاقـلـوای تـركــی
مواد لازم:
شیر............................................100 میلی لیتر
تخممرغ .......................................2 عدد
روغن مایع ....................................50 گرم
وانیل ..........................................نصف قاشق چایخوری
نمك............................................نصف قاشق چایخوری
جوهرلیمو ...................................نصف قاشق چایخوری
آرد..............................................300 گرم
مارگارین (برای داخل خمیر).............70 گرم
شیر، روغن، تخممرغ، وانیل، نمك و جوهر لیمو را در ظرفی ریخته و هم بزنید. بعد آرد را اضافه كرده و به همزدن ادامه دهید تا خمیر لطیفی به دست آید. سپس، آن را گرد كنید و رویش را بپوشانید و خمیر را در دمای اتاق استراحت دهید. آنگاه خمیر را پهن كرده مارگارین را به شكل یك تخته نازك درآورده و وسط آن بگذارید. بعد اطراف خمیر را روی كره برگردانید با وردنه باز كنید. مرحله اول 5 لایه و مرحله دوم 5 لایه دیگر خمیر را تا كنید و به ضخامت 1 سانتیمتر پهن كرده به صورت مربع ببرید و داخل آن مغز گردو بگذارید و به اشكال مختلف بپیچید. در نهایت مارگارین آبشده را روی آن ریخته در فر با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی و داخل آن پخته شود. سپس از فر خارج كرده و بعد از 15 دقیقه كمی شربت ولرم رویش بریزید و پس از 15 دقیقه مجددا كمی دیگر شربت بریزید تا باقلوا از شربت اشباع شود و بعد روی آن را با پودر پسته تزئین كنید.