Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:24

19
بهمن
بـاقـلـوای تـركــی

بـاقـلـوای تـركــی

طرز تهیه بـاقـلـوای تـركــی

بـاقـلـوای تـركــی

 

 

مواد لازم:

 

شیر............................................100 میلی لیتر

تخم‌مرغ .......................................2 عدد

روغن مایع ....................................50 گرم

وانیل ..........................................نصف قاشق چایخوری

نمك............................................نصف قاشق چایخوری

جوهرلیمو ...................................نصف قاشق چایخوری

آرد..............................................300 گرم

مارگارین (برای داخل خمیر).............70 گرم

 

شیر، روغن، تخم‌مرغ، وانیل، نمك و جوهر لیمو را در ظرفی ریخته و هم بزنید. بعد آرد را اضافه كرده و به همزدن ادامه دهید تا خمیر لطیفی به دست آید. سپس، آن را گرد كنید و رویش را بپوشانید و خمیر را در دمای اتاق استراحت دهید. آنگاه خمیر را پهن كرده مارگارین را به شكل یك تخته نازك درآورده و وسط آن بگذارید. بعد اطراف خمیر را روی كره برگردانید با وردنه باز كنید. مرحله اول 5 لایه و مرحله دوم 5 لایه دیگر خمیر را تا كنید و به ضخامت 1 سانتیمتر پهن كرده به صورت مربع ببرید و داخل آن مغز گردو بگذارید و به اشكال مختلف بپیچید. در نهایت مارگارین آب‌شده را روی آن ریخته در فر با دمای 220 درجه‌ سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی و داخل آن پخته شود. سپس از فر خارج كرده و بعد از 15 دقیقه كمی شربت ولرم رویش بریزید و پس از 15 دقیقه مجددا كمی دیگر شربت بریزید تا باقلوا از شربت اشباع شود و بعد روی آن را با پودر پسته تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بـاقـلـوای تـركــی تعداد بازديد: 796 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز