كرم ژله تنگ ماهی
مواد لازم:
بستنی وانیلی .............................1 پیمانه
پودر ژلاتین...................................1 قاشق سوپخوری
آب ولرم......................................یك دوم پیمانه
خامه.........................................50 گرم
شكر .......................................50 گرم
آب جوش .................................یك پیمانه
ژله تمشك آبی...........................یك بسته
آب سرد ...................................یك پیمانه
پاستیل دریایی.......................... به میزان لازم
* به شكل ماهی، سوسمار، خرچنگ
بستنی وانیلی را در هوای آشپز خانه قرار دهید تا نرم شود. پودر ژلاتین را با آب ولرم تركیب نموده و روی بخار قرار دهید (بصورت بنماری) تا شیشهای و یكدست شود خامه را با شكر كاملا تركیب نموده (میتوانید از 100 گرم خامه فرمگرفته نیز استفاده كنید)، سپس بستنی و بعد ژلاتین را با مواد بالا تركیب نمایید. چند دقیقه صبر كنید تا كرم كمی بسته شود؛ حالا با یك چنگال كرم را هم بزنید تا فرم دانهای پیدا كند. بعد این مواد را با قاشق كف تنگ ماهی بلوری بریزید و به شكل مرجانها و یا سنگهای كف دریا فرم بدهید و این تنگ را به مدت یك ساعت داخل یخچال قراردهید تا كرم بسته شود.
آب جوش را با ژله تمشك آبی تركیب كرده هنگامی كه حل شد آب سرد را اضافه نمایید و بعد تنگ ماهی را از یخچال خارج نموده با قاشق نیمی از ژله را روی كرم بستهشده بریزید و نیم دیگر را نگه دارید و مجددا ظرف را داخل یخچال بگذارید تا ژله بسته شود. چند پاستیل ماهی روی ژله بگذارید. در گوشه ای نیز یك پاستیل خرچنگ قرار دهید و بقیه ژله را روی ژله بستهشده بریزید و در یخچال بگذارید تا لایه ژله كاملا بسته شود. پس از طی زمان لازم، یك عدد پاستیل به شكل سوسمار را نیز در گوشه ای از تنگ ماهیتان قرار دهید و برای سرو روی میز شب عید بچینید. اوقات خوشی داشته باشید و نوش جان.