شــيـريـنـی بـادامــی فــانــتــزی
مواد لازم:
مغز بادام پوست گرفته ....................200 گرم
شكر...........................................350 گرم
سفیده تخممرغ..............................4 عدد
بیكینگپودر .................................نصف قاشق چایخوری
آبلیمو .......................................1 قاشق چایخوری
ابتدا مغز بادام را خوب شسته و داخل صافی یا آبكش ریخته و روی آن یك پارچه نمدار قرار دهید و بگذارید به مدت 3 ساعت بماند. بعد شكر و سفیده تخممرغ را به بادام اضافه و 3 بار از چرخگوشت رد كنید اگر سفت بود مقداری سفیده تخممرغ به آن اضافه نموده و آنقدر با میكسر یا دست وز دهید تا سفید و نرم شود. بعد بیكینگپودر و آبلیمو را به آن اضافه كنید و با قیف پارچهای و ماسوره ساده به اندازه فندق روی كاغذ روغنی گذاشته و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه قرار دهید.