Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 17:47

11
بهمن
كيــك بسـتـنـــی عسلــــی

كيــك بسـتـنـــی عسلــــی

طرز تهیه كيــك بسـتـنـــی عسلــــی

كيــك بسـتـنـــی عسلــــی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر:

 

تخم‌مرغ .........................................3 عدد

زرده تخم‌مرغ...................................3 عدد

عسل.........................................100 گرم

شكر............................................50 گرم

ثعلب............................................10 گرم

خامه فرم گرفته ...........................500 گرم

خامه فرم گرفته (برای روكش).........400 گرم

 

تخم‌مرغ‌ها و زرده‌های تخم‌مرغ و عسل و شكر و ثعلب را در یك كاسه ضدحرارت بزرگ بریزید و آن را روی یك قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و حدود 10 دقیقه (تا زمانی كه مخلوط غلیظ و به صورت كرم درآید) هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و نیمی از خامه را اضافه و مخلوط كنید و داخل قالب كم‌ارتفاع بریزید و داخل فریزر بگذارید تا كمی سفت شود.

حالا بقیه خامه را به آرامی به مخلوط بستنی اضافه كنید و مواد را داخل قالب گرد متوسط كه قبلا با كاغذ روغنی پوشانده‌اید، بریزید. 400 گرم خامه را برای روكش بستنی استفاده كرده و روی آن را با میوه و شكلات تزئین كنید.

 توضیح بیشتر: ثعلب و شكر را اول با هم مخلوط و بعد به تخم‌مرغ‌ها اضافه كنید.

 

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيــك بسـتـنـــی عسلــــی تعداد بازديد: 630 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز