كيــك بسـتـنـــی عسلــــی
مواد لازم برای 6 نفر:
تخممرغ .........................................3 عدد
زرده تخممرغ...................................3 عدد
عسل.........................................100 گرم
شكر............................................50 گرم
ثعلب............................................10 گرم
خامه فرم گرفته ...........................500 گرم
خامه فرم گرفته (برای روكش).........400 گرم
تخممرغها و زردههای تخممرغ و عسل و شكر و ثعلب را در یك كاسه ضدحرارت بزرگ بریزید و آن را روی یك قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و حدود 10 دقیقه (تا زمانی كه مخلوط غلیظ و به صورت كرم درآید) هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و نیمی از خامه را اضافه و مخلوط كنید و داخل قالب كمارتفاع بریزید و داخل فریزر بگذارید تا كمی سفت شود.
حالا بقیه خامه را به آرامی به مخلوط بستنی اضافه كنید و مواد را داخل قالب گرد متوسط كه قبلا با كاغذ روغنی پوشاندهاید، بریزید. 400 گرم خامه را برای روكش بستنی استفاده كرده و روی آن را با میوه و شكلات تزئین كنید.
توضیح بیشتر: ثعلب و شكر را اول با هم مخلوط و بعد به تخممرغها اضافه كنید.