كیك پنیر تنوری ومرمری ویژه كودكان دبستانی
مواد لازم:
بیسكویت نارگیلی........................200 گرم
كره...........................................100 گرم
پنیر خامه ای..............................400 گرم
شكر.......................................یكدوم پیمانه
وانیل......................................یكهشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ..................................3 عدد
خامه .....................................150 گرم
آرد ...........................................1 قاشق غذاخوری
شیر.........................................1 قاشق سوپخوری
بیسكویتها را كاملا پودر كرده و با 100 گرم كره روی حرارت قرار دهید تا با كره كاملا تركیب شود. كف قالب كمربندی را با فویل آلومینیوم كاملا بپوشانید، سطح فویل را چرب و تركیب آمادهشده را به ضخامت یك سانتیمتر پهن كنید و با پشت قاشق كاملا فشار دهید تا فشرده شود. اگر بیسكویتها حدود 3 تا 4 میلیمتر از اطراف قالب بالاتر بیاید، بهتر است. حالا قالب را در یخچال به مدت 1 ساعت قرار دهید.
در این مرحله، پنیر خامهای را در ظرفی ریخته، با همزن بزنید و شكر را به همراه وانیل بیفزایید. بعد تخممرغها را یكییكی اضافه كرده و پس از آنكه كاملا تركیب شد، خامه را با قاشق هم زده و به تركیبات بیفزایید. در پایان، آرد و شیر را نیز به تركیبات اضافه كرده و مخلوط پنیر را روی بیسكویتهای آمادهشده بریزید و در طبقه وسط فر كه از قبل روشن شده، به مدت یك ساعت و نیم با حرارت 150 درجه سانتیگراد قرار دهید.
برای مرمری شدن كیك، هنگامی كه مواد را روی بیسكویتها ریختید، روی مخلوط پنیر به صورت خطی سس شكلات بریزید و خلاف خطها، با نوك چاقو به صورت رفت و برگشت خط بیندازید تا روی كیك مشابه بافت سنگ مرمر شود.
این كیك به دلیل داشتن بیسكویت (كه حاوی فیبر است)، تخممرغ (كه منبع سرشار پروتئین میباشد)، پنیر (كه سرشار از كلسیم میباشد) و همچنین خامه و كره، برای كودكان در حال رشد بسیار مناسب است و علاوه بر كالری مناسب، دارای طعمی بسیار لذیذ نیز می باشد.