زبـــان گـــــربه
مواد لازم:
پودر شكر..........................................250 گرم
مارگارین...........................................250 گرم
سفیده تخممرغ ................................200 گرم (8 عدد)
آرد..................................................325 گرم
وانیل..............................................یك چهارم قاشق چایخوری
نمك...............................................یك هشتم قاشق چایخوری
اسانس پرتقال..................................چند قطره
پودر شكر و مارگارین را مخلوط كرده و با همزن برقی بزنید تا حجم آن زیاد شده و رنگ آن روشن شود.
بعد سفیدهها را كمكم اضافه كرده، در این مرحله وانیل، نمك و اسانس پرتقال را نیز بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد كاملاً یكدست شود و در آخر آرد را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر لطیفی به دست آید.
در نهایت، سینی فر را چرب كرده و مواد را با قیف پارچهای و ماسوره ساده به صورت بلند و باریك درون سینی بریزید و به مدت پانزده دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت داخل فر بپزید.