شيــرينـــی عـربــی
مواد لازم :
مواد لازم برای تهیه خمیر شیرینی:
شكر ..............................................115 گرم
تخممرغ ..............................................2 عدد
روغن مایع .........................................60 میلی لیتر
نمك .................................................نصف قاشق چایخوری
خامه.................................................یك قاشق سوپخوری
پودر مایه خمیر ...................................15 گرم
آرد..................................................400 گرم
زعفران............................................به میزان لازم
وانیل شكری...................................یك قاشق چایخوری
مواد میانی شیرینی:
خرمای بدون هسته.........................100 گرم
پودر نارگیل.....................................30 گرم
مغز گردو .....................................50 گرم
دارچین.......................................یك قاشق چایخوری
پودر هل ....................................یك قاشق چایخوری
پودر میخك..................................یك قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده ..................یك قاشق چایخوری
طرز تهیه خمیر شیرینی:
كلیه مواد را به جز آرد با هم مخلوط كرده و هم بزنید تا یكدست شود. سپس آرد را اضافه كنید و دوباره هم بزنید. اگر خمیر سفت بود، مقداری روغن مایع و اگر شل بود، آرد اضافه كنید (خمیر نباید زیاد سفت باشد). در این مرحله 15 دقیقه به خمیر استراحت داده، بعد آن را چانههای 20 گرمی بزنید، به شكل گلوله درآورید و روی میز بچینید و دوباره 15 دقیقه استراحت دهید. بعد مواد میانی را به اندازه یك فندق داخل آن گذاشته و آنها را داخل سینی چرب شده بگذارید. روی آن را با پارچهای بپوشانید و باز هم، یك ساعت استراحت دهید تا دوبرابر شود. در آخر روی آنها را با قلم مو زرده تخممرغ مالیده و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید.
طرز تهیه مواد میانی شیرینی عربی:
خرما را كاملا له كنید تا به صورت خمیر درآید. سپس بقیه مواد را به آن اضافه كرده و هم بزنید تا به صورت خمیری یكدست در بیاید.