Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:27

11
بهمن
شــارلـوت شـكـلات

شــارلـوت شـكـلات

طرز تهیه شــارلـوت شـكـلات

شــارلـوت شـكـلات

 

 

مواد لازم:

 

بیسكویت لیدی فینگر .................................20 عدد (كیك تی‌تاب 10 عدد)

خلال بادام بوداده .......................................2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ...................................................4 عدد

پودر شكر.................................................100 گرم

وانیل ......................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

پودر كرم تار تار..........................................یك‌‌چهارم قاشق چایخوری

پودر كاكائو...............................................2 قاشق سوپخوری

آب جوش.................................................یك دوم پیمانه

كره.......................................................100 گرم

پودر ژلاتین................................................2 قاشق سوپخوری

آب ولرم ....................................................دو‌سوم پیمانه

خامه فرم‌گرفته............................................300 گرم

 

خلال بادام را در ظرفی روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا طلایی‌رنگ شده و عطر آن حس شود.

حالا شعله را خاموش نموده و ظرف را كنار بگذارید. كف قالب كمربندی به قطر 24 سانتیمتر را با فویل بپوشانید؛ به صورتی كه هیچ درزی نداشته باشد.

با كمی روغن مایع فویل را چرب كرده و كیك‌های تی‌تاب را از وسط دو نیم كنید و دركف و دیواره این قالب، مطابق تصویر بچینید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشكنید و به همراه پودر شكر، وانیل و پودركرم تار تار با همزن به مدت 15 دقیقه بزنید.

پودر كاكائو را با آب جوش تركیب كرده و كره را به آن اضافه كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره با كاكائو تركیب شود.

سپس آن را به تركیب  تخم‌مرغ زده‌شده اضافه نمایید. پودر ژلاتین را با آب ولرم تركیب نموده و روی بخار قرار دهید (بصورت بن‌ماری)، تا كاملا شیشه‌ای و رقیق شود؛ سپس به مخلوط تخم مرغ و كاكائو اضافه كنید و با قاشق هم بزنید. در این مرحله خامه فرم‌گرفته را با مواد تركیب كرده و مخلوط آماده را روی كیك‌های داخل قالب بریزید و در پایان روی مواد را خلال بادام بپاشید. این دسر را به مدت 7 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملا بسته شود. پس از آن، غلاف قالب كمربندی را باز كرده و فویل اطراف آن را جدا كنید.

سپس دسر را در ظرف دلخواه قرار داده و مطابق تصویر تزئین نمایید.

یادآوری 1: خامه فرم‌گرفته را می‌توان از قنادی‌ها تهیه نمود و در صورتی كه در دسترس‌تان نبود، می‌توانید از خامه معمولی با درصد چربی بالا نیز استفاده نمایید؛ به این شرط كه میزان شكر را 70 گرم افزایش دهید.

یادآوری 2: پودر كرم تارتار در دسرها حالت انسجام و استحكام بیشتری به سفیده می‌دهد و به اصطلاح دسر را آهاری می‌كند؛ ولی در صورتی كه این پودر را نداشتید، لطمه‌ای به طعم و ظاهر اصلی شارلوت نمی‌زند.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شــارلـوت شـكـلات تعداد بازديد: 673 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز