شــارلـوت شـكـلات
مواد لازم:
بیسكویت لیدی فینگر .................................20 عدد (كیك تیتاب 10 عدد)
خلال بادام بوداده .......................................2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ...................................................4 عدد
پودر شكر.................................................100 گرم
وانیل ......................................................یكچهارم قاشق چایخوری
پودر كرم تار تار..........................................یكچهارم قاشق چایخوری
پودر كاكائو...............................................2 قاشق سوپخوری
آب جوش.................................................یك دوم پیمانه
كره.......................................................100 گرم
پودر ژلاتین................................................2 قاشق سوپخوری
آب ولرم ....................................................دوسوم پیمانه
خامه فرمگرفته............................................300 گرم
خلال بادام را در ظرفی روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا طلاییرنگ شده و عطر آن حس شود.
حالا شعله را خاموش نموده و ظرف را كنار بگذارید. كف قالب كمربندی به قطر 24 سانتیمتر را با فویل بپوشانید؛ به صورتی كه هیچ درزی نداشته باشد.
با كمی روغن مایع فویل را چرب كرده و كیكهای تیتاب را از وسط دو نیم كنید و دركف و دیواره این قالب، مطابق تصویر بچینید. تخممرغها را در ظرفی بشكنید و به همراه پودر شكر، وانیل و پودركرم تار تار با همزن به مدت 15 دقیقه بزنید.
پودر كاكائو را با آب جوش تركیب كرده و كره را به آن اضافه كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره با كاكائو تركیب شود.
سپس آن را به تركیب تخممرغ زدهشده اضافه نمایید. پودر ژلاتین را با آب ولرم تركیب نموده و روی بخار قرار دهید (بصورت بنماری)، تا كاملا شیشهای و رقیق شود؛ سپس به مخلوط تخم مرغ و كاكائو اضافه كنید و با قاشق هم بزنید. در این مرحله خامه فرمگرفته را با مواد تركیب كرده و مخلوط آماده را روی كیكهای داخل قالب بریزید و در پایان روی مواد را خلال بادام بپاشید. این دسر را به مدت 7 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملا بسته شود. پس از آن، غلاف قالب كمربندی را باز كرده و فویل اطراف آن را جدا كنید.
سپس دسر را در ظرف دلخواه قرار داده و مطابق تصویر تزئین نمایید.
یادآوری 1: خامه فرمگرفته را میتوان از قنادیها تهیه نمود و در صورتی كه در دسترستان نبود، میتوانید از خامه معمولی با درصد چربی بالا نیز استفاده نمایید؛ به این شرط كه میزان شكر را 70 گرم افزایش دهید.
یادآوری 2: پودر كرم تارتار در دسرها حالت انسجام و استحكام بیشتری به سفیده میدهد و به اصطلاح دسر را آهاری میكند؛ ولی در صورتی كه این پودر را نداشتید، لطمهای به طعم و ظاهر اصلی شارلوت نمیزند.