كـيـك انـگليسی
مواد لازم:
تخممرغ .............................7 عدد
شكر................................360 گرم
آرد..................................500 گرم
روغن مایع .......................320 میلیلیتر
شیر ..............................150 میلیلیتر
بیكینگپودر ........................1 قاشق سوپخوری
سفیده و زرده تخممرغ را از هم جدا كنید. سپس سفیده و نیمی از شكر را با همزن برقی بزنید تا خوب سفید شود. حالا زردهها را به همراه شكر باقیمانده در ظرفی جداگانه با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود، اكنون سفیده و زرده را با هم مخلوط كنید و با قاشق چوبی آرام و دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد. اكنون بقیه مواد را به آن اضافه و كمی با هم مخلوط كنید و داخل قالب متوسط بریزید.
حرارت فر: 180 درجه سانتیگراد، مدت پخت: 40 دقیقه
بعد از پخته شدن، روی آن را با كمپوت زردآلو و شكلات تزیین نمایید.