Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:25

10
بهمن
كـيـك انـگليسی

كـيـك انـگليسی

طرز تهیه كـيـك انـگليسی

كـيـك انـگليسی

 

 

مواد لازم:

 

تخم‌مرغ .............................7 عدد

شكر................................360 گرم

آرد..................................500 گرم

روغن مایع .......................320 میلی‌لیتر

شیر ..............................150 میلی‌لیتر

بیكینگ‌پودر ........................1 قاشق سوپخوری

 

سفیده و زرده تخم‌مرغ را از هم جدا كنید. سپس سفیده و نیمی از شكر را با همزن برقی بزنید تا خوب سفید شود. حالا زرده‌ها را به همراه شكر باقیمانده در ظرفی جداگانه با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود، اكنون سفیده و زرده را با هم مخلوط كنید و با قاشق چوبی آرام و دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد. اكنون بقیه مواد را به آن اضافه و كمی با هم مخلوط كنید و داخل قالب متوسط بریزید.

حرارت فر: 180 درجه سانتیگراد، مدت پخت: 40 دقیقه

بعد از پخته شدن، روی آن را با كمپوت زردآلو و شكلات تزیین نمایید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كـيـك انـگليسی تعداد بازديد: 892 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز