Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:19

9
بهمن
شــيـرينــی گــردويـی

شــيـرينــی گــردويـی

طرز تهیه شــيـرينــی گــردويـی

شــيـرينــی گــردويـی

 

 

مــواد لازم:

 

گردو  .....................................200 گرم

كیك اسفنجی .........................500 گرم

شكر ......................................750 گرم

سفیده تخم‌مرغ.........................12-10 عدد

سركه.....................................50 میلی‌لیتر

 

مواد لازم برای كیك اسفنجی (به ابعاد 40×30 سانتیمتر):

 

تخم‌مرغ...................................5 عدد

شكر..................................125 گرم

وانیل ................................یك‌هشتم قاشق چایخوری

آب جوش.............................2 قاشق سوپخوری

آرد الك شده......................125 گرم

بیكینگ‌پودر ........................یك چهارم قاشق چایخوری

 

گردو، كیك اسفنجی، شكر و سفیده تخم‌مرغ را با هم مخلوط و دوبار از چرخ گوشت رد كنید. سپس آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و هم بزنید تا خوب داغ شود. حالا سركه را به آن بیفزایید. بعد از خنك شدن، داخل سینی را كاغذ روغنی چرب شده بیندازید و با قیف پارچه‌ای با ماسوره شكوفه با فاصله درون سینی بریزید.

نكته1: اگر شیرینی داخل فر خوب پف نكرد، مقداری پودر شكر اضافه كنید، چون كم شیرین است.

نكته2: اگر مواد شیرینی داخل فر زیاد باز شد، مقداری آرد برنج بیفزایید.

حرارت فر: 170 درجه سانتیگراد

مدت پخت: 30 دقیقه

شارلــــوت  تــوت فـــرنـــگی

ابتدا زرده و سفیده را از هم جدا كنید. سپس زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شكر و وانیل با همزن برقی بزنید. پس از یك دقیقه آب جوش را بیفزایید و مواد را كاملا هم بزنید، به حدی كه كرم رنگ و كشدار شود. آنگاه سفیده‌ها را جداگانه بزنید تا فرم بگیرد. حالا زرده‌ها را به آرامی به سفید‌ه‌ها بیفزایید و با لیسك یا قاشق چوبی به آرامی و به صورت دورانی هم بزنید تا مواد مخلوط شود. در پایان، مخلوط آرد و بیكینگ‌پودر را نیز كم‌كم اضافه كنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد كاملا مخلوط شوند. مایه آماده را در قالب مستطیل شكل (به ابعاد 40×30 سانتیمتر) كه كاغذ روغنی انداخته‌اید، بریزید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350درجه فارنهایت به مدت تقریبی 45 دقیقه یا تا زمانی كه روی كیك طلایی شود بپزید. اكنون كیك را از فر درآورید و پس از پنج دقیقه، از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملا خنك شود.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شــيـرينــی گــردويـی تعداد بازديد: 598 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز