Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:22

9
بهمن
ژلـــه ميـــوه‌ای

ژلـــه ميـــوه‌ای

طرز تهیه ژلـــه ميـــوه‌ای

ژلـــه ميـــوه‌ای

 

 

مــواد لازم:

 

پكتین ......................................................15 گرم

شكر .....................................................750 گرم

آب........................................................850 میلی‌لیتر

گلوكز....................................................150 گرم

پودر كرم تارتار..........................................5 گرم

اسانس و رنگ‌های خوراكی مجاز..............3-2 قطره

 

پكتین را با شكر مخلوط و به آب اضافه كنید و هم بزنید تا خوب حل شود. سپس روی گاز قرار دهید تا جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، گلوكز و كرم تارتار را بیفزایید و دوباره هم بزنید تا جوش بیاید و كمی غلیظ شود. حالا به آن اسانس و رنگ دلخواه را اضافه نمایید. شكر و چند قطره آب را مخلوط و داخل سینی پهن كنید و روی آن را با قالب گود نمایید. ژله را داخل گودی بریزید و روی آن شكر بپاشید. بعد از خنك شدن، آن را از شكر خارج كنید.

نكته: پكدین را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه نمایید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ژلـــه ميـــوه‌ای تعداد بازديد: 577 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز