پـيـــــروك
مــواد لازم:
روغن جامد...................................350 گرم
آرد ............................................600 گرم
تخممرغ........................................2 عدد
پودر شكر...................................200 گرم
شیرخشك..................................20 گرم
وانیل........................................یك قاشق چایخوری
آب...........................................حدود50 میلیلیتر
مواد لازم میانی:
مارمالاد سیب یا زردآلو ...............به میزان لازم
روغن و آرد را در كاسهای بریزید و با دست ورز دهید تا روغن كاملاً به خورد آرد برود و خمیر چسبندگی پیدا كند. در كاسه دیگری تخممرغ، پودر شكر، شیرخشك، وانیل، زعفران (در صورت دلخواه) و آب را با قاشق، با هم مخلوط كنید. این مواد را به روغن و آرد افزوده و كمی هم بزنید، ولی ورز ندهید. سپس آن را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت یكساعت درون یخچال استراحت دهید. بعد از گذشت این مدت زمان، خمیر را كمی ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم نمایید. سپس یك قسمت از خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه به شكل دایره باز كنید و روی خمیر را با مارمالاد به طور كامل بپوشانید و روی مارمالاد را صاف كنید. سپس قسمت دوم خمیر را نیز روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز كرده، روی لایه مارمالادی پهن كنید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت از 15 دقیقه قبل روشن كنید. پیروك را به مدت 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود. سپس از وسط لایه بالایی یك دایره كوچك ببرید و آن را با مارمالاد توتفرنگی پر كرده، با پودر قند و شكلات تزئین كنید.