Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:32

8
بهمن
بنــيه خـــرمـا

بنــيه خـــرمـا

طرز تهیه بنــيه خـــرمـا

بنــيه خـــرمـا

 

 

مــواد لازم:

 

خرما.....................................20 عدد

گردو....................................100 گرم

تخم‌مرغ .................................2 عدد

دارچین  ................................یك‌دوم قاشق چایخوری

بیكینگ پودر  ..........................یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر قند.................................1 قاشق سوپخوری

شیر ......................................یك‌سوم پیمانه

روغن مایع ..............................یك چهارم پیمانه

آرد ........................................حدود یك و نیم پیمانه

زعفران حل كرده ......................1 قاشق چایخوری

 

با یك نی، هسته‌های خرما را بیرون آورید و یك چهارم از هر گردو را درون خرما قرار دهید. تمام خرماها را به این روش آماده كنید و كنار بگذارید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرف گودی بشكنید. دارچین، بیكینگ پودر، پودر قند، شیر و روغن مایع را به آن بیفزایید و با همزن بزنید تا یكدست شود. حالا آرد را كم كم اضافه نمایید و به هم زدن ادامه دهید تا مایع نسبتاً غلیظی مانند ماست شل به دست آید. زعفران را نیز اضافه كنید. در پایان خرماها را دانه‌دانه در این سس آماده بغلتانید و در روغن داغ و شناور سرخ نمایید تا طلایی و برشته شوند. سپس آنها را روی حوله كاغذی یا سبد فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بنــيه خـــرمـا تعداد بازديد: 904 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز