بنــيه خـــرمـا
مــواد لازم:
خرما.....................................20 عدد
گردو....................................100 گرم
تخممرغ .................................2 عدد
دارچین ................................یكدوم قاشق چایخوری
بیكینگ پودر ..........................یكدوم قاشق چایخوری
پودر قند.................................1 قاشق سوپخوری
شیر ......................................یكسوم پیمانه
روغن مایع ..............................یك چهارم پیمانه
آرد ........................................حدود یك و نیم پیمانه
زعفران حل كرده ......................1 قاشق چایخوری
با یك نی، هستههای خرما را بیرون آورید و یك چهارم از هر گردو را درون خرما قرار دهید. تمام خرماها را به این روش آماده كنید و كنار بگذارید. تخممرغها را در ظرف گودی بشكنید. دارچین، بیكینگ پودر، پودر قند، شیر و روغن مایع را به آن بیفزایید و با همزن بزنید تا یكدست شود. حالا آرد را كم كم اضافه نمایید و به هم زدن ادامه دهید تا مایع نسبتاً غلیظی مانند ماست شل به دست آید. زعفران را نیز اضافه كنید. در پایان خرماها را دانهدانه در این سس آماده بغلتانید و در روغن داغ و شناور سرخ نمایید تا طلایی و برشته شوند. سپس آنها را روی حوله كاغذی یا سبد فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.