تحريريه دنيای تغذيه
مواد لازم برای تهیهحدود 60 برش حلوا
شیر.........................................۱ پیمانه (۲۵۰ میلیلیتر)
آرد سبوسدار.............................۱ كیلوگرم
روغن جامد ..............................۷۵۰ گرم
آب .......................................۴ پیمانه (۱ لیتر)
شكر.....................................۶۵۰ گرم
زعفران آبكرده.........................یكچهارم پیمانه (۶۰ میلیلیتر)
اسانس هل...........................۲ قطره
اسانس دارچین......................۲ قطره
گلاب...................................یكچهارم پیمانه (۶۰ میلیلیتر)
شیر را كم كم به آرد اضافه و مخلوط كنید. بعد آن را از الك رد كنید و در روغن سرخ نمایید تا آرد خرمایی رنگ شود. آنگاه آب، شكر، زعفران، عصاره هل و دارچین را با هم مخلوط سازید و روی اجاق بگذارید و بجوشانید تا شربت قوام بیاید. در آخر گلاب را بیفزایید. حالا حلوا را از روی حرارت بردارید و شربت را به آن بیفزایید و هم بزنید تا زمانی كه حلوا به روغن بیفتد و از قابلمه جدا شود.
یادآوری: چنانچه اسانس هل و دارچین در دسترس نبود، از مقداری پودر هل و دارچین استفاده كنید.