تحريريه دنيای تغذيه
مـواد لازم برای۲۰تا۲۵ عدد:
برنج....................................۱ كیلوگرم
آب......................................به مقدار لازم
زردچوبه...............................۲ قاشق سوپخوری
زعفران................................۱ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه حلوا:
برنج پخته و خشك شده......................۳۰۰ گرم
روغن یا كره.......................................۱۰۰ گرم
شكر ..............................................۴۵۰ گرم
آب .................................................۵/۱ پیمانه (۳۷۵ میلیلیتر)
دارچین ...........................................۱ قاشق چایخوری
برنج، آب، زردچوبه و زعفران را روی حرارت بگذارید تا مانند برنج كته بپزد اما از ریختن نمك میباید خودداری كرد. برنج كه پخته شد، آن را داخل سینی بریزید و در آفتاب یا داخل فر بگذارید تا خشك شود. وقتی برنج پخته خشك شد،آن را آسیاب كنید و از صافی یا تنظیف بسیار ریز رد نمایید تا به صورت آرد بسیار نرمی درآید.
روش تهیه حلوا:
آرد آسیابشده را در تابه بریزید و در روغن سرخ كنید. وقتی كاملا سرخ شد، آن را كنار بگذارید. در قابلمه دیگری، شكر و آب را مخلوط كنید و تا آرد داغ است، شربت را به آن بیفزایید و سریع داخل سینی از قبل چرب شده بریزید. سپس با وردنه یا كف دست، آن را صاف كنید. سرعت عمل در این مرحله، بسیار مهم است. اكنون حلوا را با چاقو به صورت لوزی برش بزنید و با دارچین تزئین كنید.