كيـك ميــوهای با ژلـه
مواد لازم كیك:
پودر شكر...................................200 گرم
كره...........................................200 گرم
تخم مرغ ......................................6 عدد
شیر ..........................................50 میلی لیتر
مربای پوست پرتقال.....................50 گرم
اسانس پرتقال............................چند قطره
آرد.............................................300 گرم
بیكینگ پودر................................1 قاشق چایخوری سرخالی
خامه فرم گرفته...........................به میزان لازم
میوههای فصل ............................به میزان لازم
مواد لازم ژله:
آگار آگار ....................................6 گرم
شكر ......................................300 گرم
آب .........................................400 میلیلیتر
جوهر لیمو ...............................یك دوم قاشق چایخوری
روش تهیه كیك:
در ظرفی مناسب، پودر شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. بعد تخممرغ، شیر، مربای پوست پرتقال و اسانس پرتقال را اضافه كنید و به همزدن ادامه دهید. در آخر مخلوط آرد و بیكینگ پودر الك شده را اضافه كنید. قالب گردی به قطر 23 تا 25 سانتیمتر را انتخاب و آن را چرب كنید. مخلوط آماده را درون آن بریزید. قالب را در طبقه وسط فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید. كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید و بعد از خنك شدن كیك، برای تزیین آن از خامه فرم گرفته و میوههای فصل استفاده كنید و سپس روی آن را با ژله بپوشانید.
روش تهیه ژله:
ظرفی با كف نسبتاً ضخیم انتخاب كنید و همه مواد را درون آن بریزید و مرتب هم بزنید تاشكر در آب حل شود. حالا 15 تا 20 دقیقه صبر كنید تا محلول شفافی حاصل شود. این محلول را پس از خنك شدن، روی كیكی كه با میوه تزئین نمودهاید، بریزید.