كيك فنجانی با طعم سيب و دارچين
مــواد لازم:
پودر شكر ...........................150 گرم
كره ..................................150 گرم
تخم مرغ................................2 عدد
سیب پورهكرده ......................1 عدد
بیكینگپودر ...........................1 قاشق چایخوری
آرد .....................................200 گرم
پودر دارچین .........................20 گرم
روش تهیـه:
پودر شكر را با كره مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا مثل كرم صاف و یكدست شود. سپس تخم مرغها و سیب را به مایه بیفزایید. در آخر بیكینگپودر، آرد و دارچین را اضافه كنید. حالا داخل فنجانها كاغذ بگذارید و مایه را داخل آنها بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، در طبقه وسط بپزید. پس از خنك شدن روی كیكها را با خامه و شكلات تزئین كنید.